Close

Pijamalarda şıklık zamanı

Pijamalarda şıklık zamanı

Pijamalarda şıklık zamanı

Pijamalarda şıklık zamanı diyoruz. Yeni bir rahat pijama seti için alışveriş yapmak için kötü bir zaman yok, ister kendiniz için ister başkası için olsun, çiçek baskılı bir set ya da bir kokteyl partisi için yeterince şık tüylerle süslenmiş bir uyku numarası olsun. Pijama söz konusu olduğunda rahatlık için stilden fedakarlık etmek zorunda değilsiniz. O yüzden pijamalarda şıklık zamanı!

Mükemmel bir hediye arıyorsanız, pijamalarda şıklık zamanı ile bir hit olacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca, sevdiğiniz pijama markalarını düşünün, ancak pijamalarının çok yumuşak olduğunu ve asla yataktan kalkmak istemeyeceğinizi unutmayın. Aynı şey, tüm hafta sonu boyunca giymek için mükemmel olan yaprak dökmeyen çizgili klasik seti için de geçerli. En özgün, ikonik siluetinde pijama arayanlar için klasik borulu ve ipek düğmeli ön pijama takımları da var.

Özellikle soğuk aylarda, yatmadan önce yumuşak bir çift pijamaya kayma konusunda benzersiz bir şekilde tatmin edici bir şey var. Her ne kadar kadın pijamaları hakkında en iyi ipek pijamalara, en iyi soğutma pijamalarına ve serbest çalışan onaylı evden çalışma kıyafetlerine derin dalışlarla kapsamlı bir şekilde yazmış olsak da burada, en hevesli alıcılara özel pijamalarda şıklık zamanı söz konusu.

En trend pijama takımları

En trend pijama takımları ile geldik! Dinle, kaç yaşında olduğun önemli değil ve ne kadar havalı olduğun da önemli değil. Asla pijama giymek için çok yaşlı ya da havalı değilsin ve bu doğru bir gerçek. Kimsenin seni göremediği zamanlarda giydiğin çıngıraklı tişört ve boxer şortlardan da bahsetmiyoruz. Özellikle tembel hissediyorsanız, oda arkadaşlarınızın önünde giymekten utanmayacağınız ya da belki de brunch yapmak için dışarı çıkmayacağınız sevimli eşleşen en trend pijama takımlarından bahsediyoruz (burada yargılama yok).

En trend pijama takımlarını giymekten daha iyi bir şey olmadığını hepimiz düşünebiliriz. Bu yüzden, kendinize sevimli şık kedicikler gibi davranmanın şerefine, süper yumuşak pamuklu şortlar, ultra rahat ipeksi seçenekler, uyku gömlekleri, rahat setler ve evet, hatta bazı favori en iyi kadın pijamalarından bazılarını topladık.

Rahat bir battaniyenin altında, kabarık terliklerinizle ve peluş havlu kumaş bornozunuzla sarılarak geçirilen bir akşam için mükemmel. En trend pijama takımları konusunda burada herkese göre bir şeyler mutlaka var! Eğer sende bir tanesini kapmak istiyorsan kaydırmaya devam et.

Pijamalarınızı da yükseltmek istiyorsanız, şimdi tam zamanı. Eşleşen setleri, gecelikleri, uyku gömleklerini, rahat tulumları veya tam tulumları tercih edip etmediğiniz önemli değil, herkes için çok rahat setler var ve hiçbir şey uyku oyununuzu sağlam bir çift pijama gibi değiştirmeyecek. Uyumak için yeterince rahat olan, ancak gün boyunca giyecek kadar şık olan en iyi kadın pijamaları için şimdi tam zamanı.

TRENDYOLMİLLA Lacivert Kalp Baskılı Örme Pijama Takımı

Pijamalarda şıklık zamanı
Pijamalarda şıklık zamanı

Bu pijamalar mükemmel kalitede idi. Dokunmak için çok yumuşaklardı. Diğerleri, yumuşak pamuklu kumaşın kalitesini çağırıyor. Bir yorumcu, ”Yumuşak ve iyi yapılmışlar” diyor. Bir diğeri, ”Son derece yumuşaklar, mükemmel uyum sağlıyorlar” diyor. ”Mükemmel uyum, iyi kumaş”, bir başkasını yansıtıyor. “Bu pijamalar beklentilerimi aştı! Onları seviyorum: iyi yapılmış, iyi boyutlandırma, güzel görünümlü, güzel renkler.“

TRENDYOLMİLLA Animal Baskılı Örme Pijama Takımı

Pijamalarda şıklık zamanı
Pijamalarda şıklık zamanı

Bu desenli pijama seti, “uyum güzeldir” diyen biri de dahil olmak üzere çok fazla yorumcu tarafından seviliyor ve soğuk kış geceleri ve tembel Pazar sabahları için mükemmel olan güzel bir ağırlıktır. Aynı zamanda indirimlerini de kaçırmamanızı öneriyoruz. Yorumcular genellikle ‘esnek kumaş’ olduğunu söylüyor. Bu da evde rahatlığını önemseyen kişiler için aslında altın değerinde bir pijama olabileceğini gösteriyor. Hem de şık!

Pijamaevi Lacivert Sabahlıklı Bambu Kadın Pijama Takımı

Pijamalarda şıklık zamanı
Pijamalarda şıklık zamanı

Bu pijama seti, özellikle tam bir pijama takımı arayanlar için geliyor. Sabahlıklı modelleri sevdiğinizi biliyoruz. Şöyledir ki, evden çalışan veya evde çok fazla vakit geçiren biriyseniz bir sabahlıklı pijamanızın olması gün boyuncu sizi kurtarır. Bir yorumcu, ”Onları satın aldığımdan beri onları giydim ve gelecek yıllar boyunca dolabımda olacağını düşünüyorum. “Buna değer, yumuşak, çok iyi yapılmış, çok rahat ve mükemmel uyum sağlıyorlar.”

Bolder Saten Pijama Takımı

Pijamalarda şıklık zamanı
Pijamalarda şıklık zamanı

Gözden geçirenlere göre, gevşek ipeksi pijamalar için bunlar sizin tercihiniz. Birçoğu onları boyuta göre satın almanızı ve uyumu “güzel ve ferah” olarak tanımlamanızı önerir, diyor bir yorumcu. Bir diğeri şöyle yazıyor: “bunlar sadece mükemmeldi, elastik süper esnektir ve akşam yemeği için çok fazla yediğinizde sizi kesmez.” Diğerleri, tüm yorumcuların hayranı olduğu pijamaların uzun olduğunu bildiriyor. “Yatakta kayıyorum, bu da dönmeyi kolaylaştırıyor.” diyor bir diğer yorumcu.

the DIFFerent Dıfferent Saten Şort Takım

Pijamalarda şıklık zamanı
Pijamalarda şıklık zamanı

Bu karikatür pijamaları, hangi tasarımı alırlarsa alsınlar ”sevimli” olarak adlandırılabilir. Bu kedicik temalı baskıda ”Bu kahve kraliçesi bunlarda yaşıyor“ diyen bir hava söz konusu. Tasarımın ötesinde, evdeki seksilik olarak da yorumlayabiliriz. Diğerleri, şortların kısa olduğunu ve üst kısmın kırpıldığını, ancak bunun rahatlıktan uzaklaşmadığını not eder. Sonuç olarak, “Yumuşak ve rahat, ferah ama çok büyük değil ve baskı çok güzel.”

Aydoğan Kadın Termal Pudra Pijama Takımı

Pijamalarda şıklık zamanı
Pijamalarda şıklık zamanı

Onlarca kişi onları “rahat” ve donma sıcaklıklarına yakın “mükemmel” buluyor. Dört set satın alan bir yorumcu, “tam olarak aradığım şey, soğuk kış gecelerinde rahat ve sıcak.” Her gece soğuk havaya rağmen hala sıcak kaldılar. ”Bu termal seti yatağa koymak için gelecek kışa kadar bekleyemeyin. Aynı zamanda rengine de bayıldık. Diğer modellere de mutlaka göz atın diyoruz.

TRENDYOLMİLLA Kahverengi Hırka-Pantolon Kaşkorse Örme Pijama Takımı

Pijamalarda şıklık zamanı
Pijamalarda şıklık zamanı

Bir yorumcu, ”Eski lise tişörtlerini yatağa giymekten yoruldum ve biraz daha ‘yetişkin’ bir şey istedim” diye yazıyor, bu yüzden bu uygun fiyatlı ama cilalı seti satın aldılar. Malzemeyi “süper yumuşak, esnek, hafif ve daha sıcak havalar için mükemmel” olarak tanımlarlar ve vücuda oturan esnek bir kumaş olarak da söylerler. Ev içerisinde hareket etmek çok kolay. Aynı zamanda ev içerisinde hem de günlük kıyafet giyiyormuş gibi rahat ve spor şık olmak istiyorsanız size en mükemmel seçeneği sunuyoruz. İçerisine ister uzun ister kısa bir bluz giyin her şekilde tarzı yakalamış olacaksınız hatta dışarıda bile giymek isteyeceksiniz ki neden olmasın!

scroll to top