Close

En iyi göğüs ucu kremleri

En iyi göğüs ucu kremleri

En iyi göğüs ucu kremleri

En iyi göğüs ucu kremlerini merak ediyorsanız hiç uzatmadan yazımıza geçelim.. Her bebek doğduğu andan itibaren annesini emmek ister. Bebekteki emme ihtiyacı sadece karnını doyurmak için değil kendini güvende hissetmek için de oluşur. Bebeğinin bu isteğini karşılamak isteyen anneler emzirme sürecinin ilk günlerinde bazı sorunlarla karşılaşabilir. Bunlardan biri de meme ucu çatlakları ya da yaralarıdır.

Bebeğin doğumundan sonraki ilk günlerde bazı annelerin meme uçlarında yaralanmalar olabilir. Bebek, doğru emmeye başlayıncaya kadarki sürede, annenin meme uçlarını zedeleyebilir. Annelerin emzirmeyi bırakma nedenlerinden biri olan meme ucu yaralarının oluşmaması için hamileliğin son haftalarında meme ucu bakımına başlanmalıdır. En iyi göğüs ucu kremleri yardımınıza koşacaktır., 

Anne adaylarının, hamileliklerinin 33-34. haftalarında göğüs uçlarını kontrol etmeleri gerekir. Doğum öncesinde bazı annelerin meme ucundan süt damlaları gelebilir. Sütün gelmesi nedeniyle oluşabilecek kuruluğa karşı En iyi göğüs ucu kremleri meme uçlarına bakım yapılmalıdır. Gümüşün yara iyileştirmesi nedeniyle meme ucu yaralanmalarının önlenmesi ve tedavisi için gümüş kapaklar da kullanılabilir.

Emzirmek anneler için büyük bir keyif olsa da özellikle emzirmeye başlanılan ilk günler, göğüs ucunda kuruluk ve tahriş gibi durumlarla karşılaşılabilir. Tam da bu nedenle “En iyi göğüs ucu kremleri hangisi?” sorusu, doğumdan hemen sonra birçok kadının cevabını aradığı konulardan biri oluyor. Biz de sizler için yaptığımız araştırmada, emziren anneler tarafından en çok sevilen doğal içerikli En iyi göğüs ucu kremlerini derledik.

Emzirmek, hem anne hem de bebek için müthiş bir deneyimdir. Emzirme ile yalnızca bebeğin fizyolojik ihtiyacı karşılanmaz, aynı zamanda anne ile bebek arasındaki duygusal bağ da güçlenir. Bu nedenle çoğu sağlık otoritesi, bebeklerin ilk 6 ay yalnızca anne sütü ile beslenmesini önermektedir. Ancak bu süreçte bazen göğüs ucu hassaslaşabilir, çatlaklar oluşabilir ve emzirme acılı bir hâle gelebilir.

Bu noktada çoğu kadın, bölgenin nemlenmesi ve yatışması için göğüs ucu kremlerinden faydalanıyor. Peki, en iyi göğüs ucu kremi hangisi? Sizler için hazırladığımız bu yazıda,  En iyi göğüs ucu kremlerini derledik. Keyifli okumalar!

Emziren anneler için meme ucu kremleri

Emziren anneler için meme ucu kremleri imdadınıza koşuyor.. iyi göğüs ucu çatlak kremi hangisi? Emziren anneler için meme ucu kremleri neler ? Bebeğinizin doğumu ile birlikte hayatınıza pek çok ürün girer. Bunların başında genellikle bebek malzemeleri gelse de annelerin de ihtiyaç duyduğu pek çok ürün vardır. Özellikle yeni doğan bebeklerden sonra annelerin en büyük ihtiyacı olan Emziren anneler için meme ucu kremleri kurtarıcı parçaların başında gelmektedir.

Emzirmek anneler için ne kadar keyifli bir şey olsa da zaman zaman acı verici bir hale de bürünebiliyor. Bebeğinizin bilinçsizce yaptığı ısırmalar göğüs ucuna zarar veriyor hatta kabuk bağlamasına bile sebep olabiliyor. Bunun yanı sıra göğüsler hamilelik ve emzirme döneminde hızla büyüdüğü için göğüste çatlaklar da meydana gelebiliyor. Oluşan bu meme yaralarını ve çatlakları da yok etmenin en kolay ve acısız yolu göğüs ucu çatlak kremleri olarak karşımıza çıkıyor. 

Bu yazımızda pek çok marka arasından farklı işleve sahip olan Emziren anneler için meme ucu kremleri seçeneklerini sizin için derledik. Keyifli okumalar!

Lansinoh Göğüs Ucu Çatlak Kremi

Lansinoh Göğüs Ucu Çatlak Kremi %100 doğal içeriği sayesinde hipoalerjenik bir üründür. İçerisinde herhangi bir şekilde hiçbir katkı maddesi ya da koruyucu madde bulunmaz. Bu yüzden de bebeğinizi emzirmeden önce silmeniz gerekmez. Özellikle hassas göğüs uçlarını yumuşatmaya ve korumaya yardımcı olan göğüs ucu çatlak kremi tüm cilt tipleri için uygundur.İngiliz Alerji Kurumu’ndan onay alan tek Emziren anneler için meme ucu kremleri olarak öne çıkmaktadır. Bu yüzden de pek çok annenin gönül rahatlığı ile tercih ve tavsiye ettiği bir kremdir.

En iyi göğüs ucu kremleri
En iyi göğüs ucu kremleri

İncia Göğüs Ucu Bakım Jel Kremi

INCIA Göğüs Ucu Bakım Jel Kremi tamamen doğal yağlardan oluşan bir formüle sahiptir. Doğal içeriği sayesinde göğüs ucunu beslerken diğer Emziren anneler için meme ucu kremleri göre daha uzun süre göğsünüzün nemli kalmasını sağlar. Lanolin ve glüten içermediği için bebeğiniz ve sizin için oldukça sağlıklı ve güvenilir bir seçenektir. Bunun yanı sıra sıvı parafin veya sentetik yağ içermez.Uygun fiyatı ile öne çıkan INCIA Göğüs Ucu Bakım Jel Kremi pek çok anne tarafından tercih edilmektedir. Göğüs ucunuzun tüm yüzeyine yayarak kullanabileceğiniz krem göğüs ucunuzun onarılmasına ve nemlendirilmesine destek olur.

En iyi göğüs ucu kremleri
En iyi göğüs ucu kremleri

Mustela Maternite Göğüs Ucu Kremi

Organik sertifikalı göğüs ucu çatlak kremi Mustela Maternite Göğüs Ucu Kremi lanolinsiz yapısı ile anne ve bebekler için en güvenilir tercihlerden biridir. Hassas göğüs uçlarını korumak ve nemlendirmek için özel olarak üretilen krem %100 doğal kökenlidir. Parfümsüz yapısı ile emzirmenizi engellemez. Ana bileşeninde bulunan zeytinyağı ile tamamen doğal bir şekilde göğüs ucunuzu besler ve nemlendirir. Klinik olarak kanıtlanan Mustela Maternite Göğüs Ucu Kremi tahrişi de önler. Annelerin emzirme döneminde en çok tercih ettiği göğüs ucu çatlak kremi olarak karşımıza çıkar. 

En iyi göğüs ucu kremleri
En iyi göğüs ucu kremleri

Badger Organik Göğüs Ucu Kremi

Organik içeriği ile öne çıkan Badger Organik Göğüs Ucu Kremi hiçbir şekilde lanolin içermez. Diğer kremlere göre daha yoğun olan Badger kullanıldığı andan itibaren etkisini gösterir. İçeriğinde ayçiçeği, balmumu, Hindistan cevizi yağı, carnuba wax ve zeytinyağı bulunur. Dermatolojik olarak test edilen Badger Göğüs Ucu Kremi anne ve bebekler için kullanıma tamamen uygundur. Glüten veya yapay koku içermediği için bebeğinizin emmesini de engellemez. Sadece balmumu ve Hindistan cevizinin hoş kokusunu göğüs ucunuza sürerken alırsınız.

En iyi göğüs ucu kremleri
En iyi göğüs ucu kremleri

 

 

scroll to top