Close

Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları

Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları

Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları

Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları nedir? Tayt kadınlar için moda akımından artık çıkmış durumda. Rahat bir gün geçirmek, aynı zamanda hem rahat olup hem de şık görünmek için tayt tercih edilmeye başlandığını görüyoruz. Rahatlığı ile dillere destan olan tayt spor giyimin de abonesi oldu. Günlük giyimin de bir parçası olan taytlar kendi içerisinde çeşitli gruplara ayrılmaya başlandı.

Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytların modellerinin giderek artması ile kadınların günlük giyiminde önemli bir yere sahip oldular. Hemen hemen her kombin ile uyumlu olan taytlar, kıyafet seçimine verilen gereksiz mesainin de ortadan kalmasına olanak sağlamıştır. Kışın taytın üzerine bol ve uzun kazaklar tercih edilirken yazın ince tişört yeterli olmaktadır. Taytın altına ayakkabı bulmak da oldukça basittir. Spor ayakkabı, terlik, babet hatta topuklu ayakkabı dahi giyebilirsiniz. 

Her mevsim rahat ve şık kombinler için kadın Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytların modelleri birbirinden rahat ve kullanışlı seçenekler sunar. Spor aktiviteleri için özel tasarımların yanı sıra, günlük spor kombinler için hazırlanan özel tasarımları veya toparlayıcı ve şekillendirici özel tasarımlarımızı değerlendirebilirsiniz. 

Modellerimizde her tarza uyacak tasarımlar ve detaylar yer alır. Bel yüksekliğinden uzunluğa, beden ölçülerinden tasarım farklılığına kadar geniş ürün seçeneklerimizi değerlendirebilirsiniz Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları ter tutmayan ve nefes alabilen kumaş sayesinde sporda, alışverişte, yürüyüşte, evde her yerde konforlu ve şık olabilirsiniz. Sokak modasına göre tasarlanan şeritli ve desenli modellerle cool ve rahat sokak tarzını yakalayabilirsiniz. Gri, siyah, haki, vişne, mint yeşili, gül kurusu gibi farklı renk seçeneklerini de tercih edebilirsiniz.

  • Yüksek Bel Tayt Modelleri

Yüksek belli taytlar hem spor aktivitelerinde hem de günlük yaşamda birçok avantaj sağlar. Sporda bel ve göbek bölgesinin erimesine yardımcı olur. Günlük hayatta göbek ve bel bölgesini toplayarak ince görünmenizi sağlar. Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları bu avantajları sağlarken rahatsızlık hissi yaşatmaz. Özel teknolojisi sayesinde nefes alan kumaş ile hazırlanan tasarımlar konforlu kullanım sunar. Şık tasarımlar günlük hayatta sokak stiline uygun cool ve rahat kombinler yapma olanağı da tanır. Çok rahat ve konforlu yüksek belli taytlar şık kombin parçaları olmakla beraber vücut şekillendirmek için de birebirdir. Sayfalarımızda tarzınızı yansıtacak şık yüksek bel modellere kolayca ulaşabilirsiniz.

  • Toparlayıcı Tayt

Günlük hayatta tam bir mucize olarak öne çıkan toparlayıcı tayt estetik görünüm için tercih edilebilir. İstenmeyen fazlalıkları toparlayan yapısıyla daha fit bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları yüksek kalite kumaş ve özel teknolojilerle, gerçekten toparlayıcı ve şekillendirici etkiyi sağlar. Yüksek belli toparlayıcı modeller bel bölgesini inceltir. Dikişsiz yapısıyla çok rahattır. Hem spor aktivitelerinde terlemeden konforlu hareket etmenizi sağlar hem de günlük hayatta fit görünüm için tercih edilebilir. Toparlayıcı ve şekillendirici modellerimizle istenmeyen göbek ve bel bölgesi, bacak ve basen fazlalıklarını toplayabilirsiniz. Daha ince ve daha fit görünürken nefes alan kumaş sayesinde konforlu hareket edebilirsiniz.

  • Pantolon Tayt Modellerin

Kadınların taytları günlük hayatta en rahat kombin parçası olarak kullanılmasıyla pantolon tayt modelleri ortaya çıktı. Birbirinden şık ve göz alıcı tasarımlar rahatlık ve sağlık açısından da yüksek kalitededir. Pantolon taytlar, kullanımı en kolay ve en çok kombin seçeneği sunan alt giyim parçalarıdır. Tişörtle, gömlekle, mini sweatshirtle ve daha birçok üst giyimle kolayca kombinlenebilir. Sokak modasındaki en şık stiller bu tayt modelleriyle yakalanır. Üstelik her mevsim giyilebilir kumaş yapısına sahiptir. Kısa ya da uzun, şeritli ya da desenli olarak tercih edilebilir. Pantolon yerine tayt giymek büyük bir rahatlıktır. Şehirli modern kadınlar için Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları ile gün boyu bu rahat edebilir ve her zaman şık görünebilirsiniz.

Toparlayıcı tayt modeller

Toparlayıcı tayt modelleri hangileri ? Spor yaparken tayt ile birlikte hareket etmek detoks etkisi oluşturmaktadır. Basen ve bacak kısımlarında kan dolaşımı hızlanmaktadır. Kan dolaşımı hızlandıkça yağ yakımı da hızlanmaktadır. Günlük dört ile beş saat giyilen taytlar kullanılırken egzersiz veya spor yapılması önerilmektedir. Bu sayede sporun yağ yakımına olan etkisi artmaktadır.

Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları
Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları
  • TRENDYOLMİLLA Siyah Yüksek Bel Toparlayıcı Örme Tayt TWOAW20TA0087
  • İPEK ÖZMEL Siyah Toparlayıcı ve İncelten Etkili Kaydırmaz Lastikli Ultra Yüksek Bel Korse Tayt
  • Domoda Yüksek Bel, Fitilli, Toparlayıcı Interlok Beli Lastikli Örme Kahve Tayt

Kadınlar olarak toparlayıcı tayt modellerine oldukça önem veriyoruz. Ürünlerimiz içerisinde yer alan Push-Up ürünlerin tamamı toparlayıcı tayt modellerinden oluşmaktadır. Bütün vücudu saran toparlayıcı tayt modelleri vücudun ince ve fit görünmesini sağlar. Toparlayıcı sütyen ile hemen hemen aynı işleve sahip olan Push-Up, kalçayı maksimum oranda toplayarak yukarı doğru kalmasını sağlar. Toparlayıcı tayt giyen kadınların vücudu daha iyi bir görünüme sahiptir. 

Toparlayıcı tayt modellerini tamamı yüksek bel özelliğine sahiptir. Karın bölgesini tamamen örten bu modeller olduğundan daha zayıf bir görünümün oluşmasını sağlar. Genellikle karın bölgesinden memnun olmayan, yeni doğum yapmış ya da yakın zamanda spor bırakmış kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Toparlayıcı tayt modellerinin yazlık ve kışlık versiyonları bulunmaktadır. Kışın giyilen modellerinde tayt uzunluğu ayak bileklerine kadar inmektedir. Yazın giyilen versiyonlarında ise diz üstü veya diz altı olanları tercih edilmektedir.

Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları
Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları
  • Domoda Yüksek Bel, Fitilli, Toparlayıcı Interlok Beli Lastikli Örme Gri Tayt AU21WODMTY01603
  • Sare Shop Kadın Antrasit Yüksek Bel Fitilli Tayt
  • Trendmallar Kadın Yüksek Bel Inceltici Sıkılaştırıcı Ağraflı Korse Tayt 3 Kademeli Korse Tayt

Ancak; mevsimlerin anlık olarak değişmesinden dolayı yazın da uzun olan modeller tercih edilmektedir. Kışın soğuk günlerde de tayt giymek isteyen kadınlar Push-Up termal taytlar tercih edebilirler. Push-Up toparlayıcı tayt modelleri hemen hemen tüm spor aktiviteleri yaparken kullanılabilir. Giyildiği zaman vücudun esnemesine yardımcı olan toparlayıcı taytlar başta yoga ve pilatese büyük oranda uygundur.

Toparlayıcı tayt ne işe yarar?

Toparlayıcı tayt ne işe yarar? Push-up toparlayıcı anlamına gelir. Toparlayıcı tayt bütün vücudu sardığı için bacakları ince gösterir. Push-up sütyenle aynı işlevi görür. Kalçayı toparlar ve yukarı doğru kaldırır. Vücudun sıkı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Yüksek bel özelliği sayesinde karın bölgesini kapatır, zayıf gösterir. Yakın zamanda sporu bırakmış ya da karın bölgesinden memnun olmayanların ve tabii ki yeni doğum yapan kadınların tercihidir.

Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları
Toparlayıcı özelliğe sahip spor taytları
  • MRS.MODA Toparlayıcı Ve Incelten Etkili Kaydırmaz Lastikli Süper Yüksek Bel Korse Tayt 21899
  • Siesman Erkek Giyim Yüksel Bel Toparlayıcı Fitilli Tayt joker_387730958
  • Jerf Gela Yüksek Bel, Esnek Ve Toparlayıcı Spor Tayt Natural Kahve 1575535

Toparlayıcı tayt ne işe yarar? Toparlayıcı taytların kışın daha uzun ayak bileklerine kadar inen boyları kullanılırken yazın daha kısa, diz altı veya diz üstü halleri kullanılır. Son zamanlarda mevsimlerin değişmesiyle birlikte yazın da uzun şekilleri sıkça tercih edilir. Kışın da tayt giymek isteyenler push-up termal taytlar giyebilir. Push-up tayt olarak da bilinen toparlayıcı tayt her türlü spor faaliyetlerinde kullanılabilir. Vücudun esnemesine yardım ettiği için spor, yoga, pilates, meditasyon gibi faaliyetlerde de giyilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Leave a comment
scroll to top