Close

Oğlak Burcu Erkeği

Oğlak burcu, toprak grubuna mensup, Satürn tarafından yönetilen bir burçtur. Burcun özellikleri kadınlara ve erkeklere farklı olarak yansır. Burcu Oğlak olan kişiler, genel olarak ciddi ve soğukkanlı bir karakter çizerler. Disiplinli, işlerine bağlı ve kariyer odaklıdırlar. Oğlak burcu erkeği, gözü kapalı güvenebileceğiniz bir karaktere sahiptir. Bir işe başlamadan önce ince eler, sık dokur. Kolay kolay ikna edilemezler ama ikna oldukları zaman da kendilerine sonsuz güvenebilirsiniz. Toprak grubunda bulunan diğer burçlar gibi inatçıdır. Bu nedenle, genel olarak burnunun dikine gider ve inandığı gerçekleri kolay kolay değiştirmezler. Oğlak burcu erkeği çok dakiktir. Randevularınıza asla geç gelmeyeceğinden ve sizi bekletmeyeceğinden emin olabilirsiniz. 

Oğlak Burcu Erkeğinin Olumlu ve Olumsuz Özellikleri

Her burç farklı özelliklere sahiptir ve burçların insanlar üzerinde olumlu ve olumsuz özellikleri bulunur. Oğlak burcu erkeği de pek çok olumlu ve olumsuz karakter özellikleri barındırır. Olumlu özellikleri içerisinde hiç şüphesiz kadınları en çok etkileyen şey, dürüst olmalarıdır. Oğlak burcu erkeğine koşulsuz, şartsız güvenebilirsiniz. Yalan söylemekten hoşlanmayan, ciddi bir yapıya sahiptirler. Bir diğer olumlu özellikleri ise, şefkatli ve yardımsever olmalarıdır. Sevdikleri için her şeyi göze alan Oğlak burcu erkeği, yardıma ihtiyacınız olduğunda size yardım elini uzatır. Üstelik bunu yaparken de bir karşılık beklemez. Tüm bunların yanı sıra öfke sorunu yaşamaları, olumsuz özelliklerinden biri olarak sayılabilir. Ama bu öfkeleri saman alevi gibidir. Çok hızlı sinirlenir ve bir o kadar hızlı da sakinleşirler. Oğlak erkeği ile birlikteyseniz ani öfke nöbetlerine hazırlıklı olmanızı öneririz. İlişkilerinizde alttan alan bir yapıya sahip değilseniz, Oğlak burcu erkeği ile sağlıklı bir ilişki kurmanız pek muhtemel değildir. Tartışma anlarında sakin kalıp, alttan almalısınız. 

Oğlak Burcu Erkeği Aşk Uyumu

Oğlak burcu erkeği, dürüst olduğu için karşı taraftan da aynı davranışı bekler. Güvenilir, sabırlı kadınlar ile ilişki yaşamayı tercih eder. Aşk oyunlarını sevmez ve ilişkilerinde daima güven arar. Güvenmediği kadına kolay kolay aşık olmaz. Güzellik de onun için oldukça önemlidir. Kendine bakan, alımlı kadınlar radarına girer. Tutkulu bir aşıktır fakat bu gözünüzü korkutmasın. Sevdiği zaman tam sever ve hayatındaki kadına tamamen sadık kalır. 

Oğlak Burcu Erkeğinin Anlaştığı Burç Hangisidir?

Oğlak burcu erkekleri aynı gruptan Boğa burcu kadınları ile aynı hayat görüşüne sahip oldukları için uyumlu bir çift olurlar. İkisi de lükse düşkündür ve konforlu bir hayat geçirmek ister. Bu iki burcun yan yana gelmesiyle konforlu bir evlilik hayatı kaçınılmaz olur. Balık burcu kadınları da anlaştığı burçlardan biridir. Oğlak burcu erkeği ile Balık kadını arasındaki farklılıklar onları bir arada tutar. Birbirlerinin zayıf yönlerini tamamlar ve güzel bir gelecek inşa ederler. En iyi anlaştığı, adeta bir elmanın iki yarısı gibi olduğu burç ise, Başak burcudur. İkisi de oldukça titiz ve evini çekip çeviren karakterlerdir. Mantıklı bir hayat görüşü ile uzun süreli bir ilişki kurarlar. Romantik bir ilişki kurmasalar bile sonsuz güven içerisinde yıllar boyu mutlu mesut yaşarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Leave a comment
scroll to top