Close

Evlere uygun spor salonu ekipmanları

Evlere uygun spor salonu ekipmanları

Evlere uygun spor salonu ekipmanları

Evlere uygun spor salonu ekipmanları evinizde alanınız var ise (hatta bazıları daha sonrasında depolamak için uygun bir şekilde yapılı) spor rutini oluşturmak ve harekete geçmek için alıcılarını bekler. Spor salonuna gitmeye üşeniyor musunuz? Veya size çok pahalı mı geliyor? O zaman evlere uygun spor salonu ekipmanları ile kendi spor salonunuzu kendiniz oluşturun!

Daha sık egzersiz yapmak ister misiniz, ancak bir spor salonu üyeliği veya pahalı butik fitness dersleri almak istemiyor musunuz? Artık bahane yok! Bu egzersiz temelleri, spor salonu üyeliğine gerek kalmadan evde terlemenize yardımcı olacaktır. Sizin için çalışan bir ev jimnastik salonu odası oluşturmak için küratörlüğümüzdeki dişli evlere uygun spor salonu ekipmanları listemizden birini seçin ve sepetinize ekleyin.

Büyükannenin bodrumunda kullandığı gıcırtılı sabit bisikleti hatırlıyor musun? Bugünün büyük biletli ev jimnastik aletleri öyle bir şey değil. Aşağıda listelenen koşu bantları, bisikletler ve kürek makineleri o kadar gelişmiştir ki, canlı derslere katılabilir veya kendi oturma odanızın konforunda sanal bir kişisel antrenörle çalışabilirsiniz.

Ülkenin çoğu şu anda koronavirüs salgını sırasında evlerinin dışındaki zamanı sınırladığından, bir ev jimnastiği çoğumuz için daha önce hiç olmadığı kadar çekici. Ve bu hikaye sadece kardiyo ve ağırlık makineleri de dahil olmak üzere en iyi büyük spor ekipmanlarını kapsarken, spor salonunuzu tamamlamak için daha küçük öğeler eklemek isterseniz, bunların çeşitliliği hakkında da yazdık. Evlere uygun spor salonu ekipmanlarının derinliklerine indik.

Evde spor aletleri

Evde spor aletleri arayışınızda olduğunuzu biliyoruz. Çünkü buralara kadar geldiniz ve elbette ki doğru yere geldiniz. Evde spor aletleri konusunda iddialıyız. Ev jimnastik salonu manzarası son birkaç yılda büyük ölçüde değişti. Bir zamanlar lüks olarak kabul edilen birçok insan şimdi evlerinde ve garajlarında çalışmak için yer ayırıyor.

Basit ağırlıklardan ve yoga paspaslarından üst düzey kardiyo makinelerine kadar, bir spor salonuna ayak basmadan formda kalmanın birçok yolu vardır. Ayrıca, ilk kurulum maliyeti olsa da, kendi egzersiz kurulumunuza sahip olmak uzun vadede size zaman ve para kazandırabilir.

Başlamanıza yardımcı olmak için, çeşitli fitness ihtiyaçlarına ve bütçelerine uyacak şekilde en sevdiğimiz evde spor aletleri parçalarını seçtik. Bu listedeki tüm ürünler aşağıdaki kriterler kullanılarak seçildi:

  • Çok yönlülük. Paradan ve yerden tasarruf etmek için çeşitli egzersizler için kullanılabilecek ekipman aradık.
  • Malzemeler. Koşu bantlarından kardiyo makinelerine, istikrarlı, güvenilir ve genel olarak iyi yapılmış ürünler ekledik.
  • Boyut. Her boyuttaki ev spor salonları için çalışan eşyaları aradık.
  • Müşteri yorumları. Aşağıdaki tüm ürünler çoğunlukla olumlu müşteri incelemelerine sahiptir.

Kısa bir özet geçelim o zaman! Evlere uygun spor salonu ekipmanları, oturma odanızın konforunda formda ve sağlıklı kalmanızı sağlar. Egzersiz hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınız için gereklidir ve alanınızı evde spor aletleriyle donatmak kolay ve kullanışlı bir çözümdür.

En iyi kısmı mı? Çok paraya mal olmak zorunda değil. Bir ev spor salonu inşa etmek göz korkutucu bir görev gibi görünebilir, ancak bunu gerçekten bir bütçeyle yapabilirsiniz. Ayrıca bir ton alana ihtiyacınız yok. Uygun fiyatlı, az yer kaplayan ve egzersiz ihtiyaçlarınızı karşılayan birkaç önemli parçaya odaklanın. Dahası, iyi bir evde spor aletleriyle spor salonu inşa etmek pahalı bir spor salonu üyeliğinden tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Bunları en iyi egzersiz bisikleti ve en iyi eliptik makine gibi kategorilere ayırdık. evde spor aletleriyle birlikte, kendinizi aksesuar spor kulaklıkları ve fitness izleyicileri ile donatmayı düşünmelisiniz. Önerilen tüm ürünler, alışveriş sitelerinde bir ton parlayan incelemeye sahiptir ve makul fiyatlıdır. Evlere uygun spor salonu ekipmanları ile devam edelim.

Dynamic Spin Bike V2 Kondisyon Bisikleti

Evlere uygun spor salonu ekipmanları
Evlere uygun spor salonu ekipmanları

Uygun fiyatlı egzersiz bisikleti, maksimum 100 kg ağırlığında tutabilmektedir. Deri bant direnç sistemi, gerçek bir yol hissini taklit edecek şekilde tasarlanmıştır. Koltuk dört ayara ayarlanabilir ve kafesli pedallar ayaklarınızı yerinde tutmak için klipsler içerir. Bisiklet aynı zamanda dijital led bir ekranla gelir. Gösterge panelinde: Hız, Zaman, Mesafe, Kalori, Nabız, Odo, Scan. Ve elden nabız ölçmektedir. Yeni başlayanlar için harika bir bisiklet.

Hattrick Expert Pro X2 3 Hp Yeni Nesil Koşu Bandı Yürüyüş Bandı

Evlere uygun spor salonu ekipmanları
Evlere uygun spor salonu ekipmanları

Harika özellikleri, rahatlığı ve satın alınabilirliği birleştiren en iyi seçenektir. Toplam taşıma kapasitesi 100 kg olmakla birlikte net ağırlığı 34 kg. Hattrıck expert pro 3 aldığınızda katlanan yerden tasarruf sağlayan bir tasarım elde edersiniz. Bir satın alan yorumcusu, “Koşu bandını seviyorum, kalite mükemmel, yapmak istediğim her şeyi yapıyor.“ demiştir. Tekerlekleri sayesinde istediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz. Ancak üründe eğitim bulunmamaktadır. Gösterge bilgilerinde bulabilecekleriniz ise, hız, zaman, mesafe, kalori bilgileridir.

ECG Spor 108 Kg Z Bar Halter Seti Ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti

Evlere uygun spor salonu ekipmanları
Evlere uygun spor salonu ekipmanları

Evinizde kuracağınız spor salonunun olmazsa olmaz parçalarından birini almazsanız bu iş yürümez diyebilir miyiz? Aslında vücutta çalıştırmak istediğiniz yerlere göre de bu aletler şekillenebilir. Bu set size ihtiyacınız olan her şeyi verecektir. Satın alırken istediğiniz kilo alırlığına göre satın alabiliyorsunuz. 6 adet 10 kg plaka, 6 Adet 5 Kg Plaka, 4 Adet 2,5 Kg Plaka, 2 Adet Kısa Bar 40 Cm (Dambıl) gibi içerisinde birçok özellik sizleri beklemektedir.

Cooltech Ab Roller Egzersiz Fitness Tekerleği Ab Wheel Karın Kası Kondisyon Spor Aleti

Evlere uygun spor salonu ekipmanları
Evlere uygun spor salonu ekipmanları

Ab tekerleği veya ab silindiri basit görünebilir, ancak size büyük bir egzersiz verecektir. Ab tekerleği, çekirdek kaslarınızı güçlendirmede son derece etkilidir. Altı paket yapmayı umuyorsanız, ihtiyacınız olan ev jimnastik ekipmanı budur. Diz mat ile birlikte gelir. Montajı kolaydır ve küçük bir ayak izine sahiptir, bu da küçük bir alanda bir ev spor salonu inşa etmek isteyen herkes için mükemmeldir.

Köhler Power Shaper Titreşimli Bluetooth Özellikli Egzersiz Aleti

Evlere uygun spor salonu ekipmanları
Evlere uygun spor salonu ekipmanları

Bluetooth’lu titreşimli egzersiz aleti. Tam vücut kondisyonu arayanlar için mükemmel bir alettir. Tek bir egzersiz aleti ile tüm vücut kaslarınızı çalıştırma imkanına sahipsinizdir. Eklemlerinizi, bağlarınızı ve kemiklerinizi korur, kan dolaşımını arttırır ve kasları gevşetir. Tek bir cihazda 3 yoğunluk seviyesi, 50 kas kasılması ve 99 farklı hız bulunmaktadır. Titreşimi sayesinde kasları oluşturur ve vücudu sıkılaştırır. Yalnızca günde 10 dakika çalışmak ile vücudunuzu zinde ve formda tutabilirsiniz.

scroll to top