Close

Balık Burçları

 

2019 yılı balık burçları için hüsran geçmiş olabilir. Kariyer hedefleri istediği gibi sonuçlanmamış olan balık burçları kısa süreli kariyer hedeflerini gerçekleştirmiş olsa da hala aklında kalan planlar olduğunu düşünebilir. Kariyer hedeflerine ulaşamayan balık burçları bu yıl kariyer hedeflerine, yeni tanıştıkları ve sosyalleştikleri insanlar aracılığıyla ulaşabilirler. Yeni sosyal yaşam daha önce emeklerinin karşılığını alamayan balıklar için önemli bir fırsat olabilir.

Bu yılın balık burçları için en önemli olayı marsın balık burcunun evinde olmasıdır. 28 Haziran’dan itibaren sizler için ekonomik olarak yeni kazanımlar elde edilecek bir zaman dilimidir. Sosyal yaşamınızda ve eğitim sürecinde büyük değişimler yaşayacağınız bir döneme girebilirsiniz. Bu yıl balık burcunda altı tutulmaya şahit olacaksınız. Bu tutulmalar sizlerde ani kararlar alıp değişimler yapmaya yol açabilir.

Balıklar 2020’de Hedeflerine Ulaşabilirler

2020 balık burçları finansal alanda diğer burçlara göre daha şanslı bir yıl geçirecekler. 20 Mart-19 Nisan ve 28 Haziran’dan itibaren, mali alanda büyük kazançlar sağlayabilirsiniz. Eğer hedefleriniz varsa bu hedefleri gerçekleştireceğiniz bir yıl olabilir. Yeni başlangıç yapmak isteyenler yılın ikinci yarısından itibaren bu fırsatı bulamayabilirler. Büyük yatırımlar ve girişimlerde bulanacak balık burçları, böyle bir atılımda bulunmadan önce mutlaka alanında yetkili birine danışmalı. Çünkü büyük kazanımlar ardında büyük riskleri de beraberinde getirir. Mars gezegeni 6 ay sizin evinizde olacağından parasal anlamda rahat bir dönem geçirebilirsiniz. Balık burçları bu dönem harcamalarında korkusuzca davranışlar sergileyecekler ve finansal alanda girişimlerde bulunmak isteyeceklerdir.

Finansal kararlar almak isteyen balık burcu 28 Haziran ve sonrasında adım atmalılar. 9 Eylül-14 Kasım arasında gerileme dönemine girecekleri için bu finansal kararları hızlı ve emin adımla ilerleyerek vermeliler. Önemli yatırımlar yapacak olan balıklar veya bir şey almak isteyen balıklar; 9 Eylül-14 Kasım’dan sonraki dönemde bu kararlarını yerine getirmeliler. Mars gerilemesi kazanımı durdurmaz fakat yavaş ilerlemeyi beraberinde getirebilir. İstediğiniz sonuçları hemen elde edemeyebilirsiniz. Temel olarak geçen sene elde etmek istediğiniz bir şeyi bu yıl elde edebilirsiniz. Jüpiter size yardımlarını sosyal çevreniz üzerinden yapabilir.

Balık Burçlarının Sosyalleşme Yılı

2020’de balık burçları sosyal yaşamda oldukça aktif olabilir. Kendinize güvendiğiniz takdirde sosyal yaşamınızda yıldız gibi parladığınız ender yıllardan birini yaşayabilirsiniz. Bu yıl ilişkiler açısından da yeni kişilerle tanışacağınız ve farklı ilişki dinamikleri içerisinde olacağınızı bir yıl. Bu yıl aşk konusunda da kendinizi sorgulayıp yeni kararlar alırken zorlanacağınız bir döneme girebilirsiniz. Sadece birini bulmak değil doğru kişinin hayatınıza girmesi için epey zorlanacaksınız. Sizlere yardımcı olan bir yıl içindesiniz. Farklı kişilerle diyalog kuracağınız doğru insanla tanışacağınız yıl neden olmasın?

Eğitim ve ticaretle uğraşan kişiler bu yıl biraz beklemeliler. Ani alınan kararlar sizleri farklı sonuçlara itebilir. Doğru ve uygun zamanda atılımlar yapmak için sabırlı olmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Leave a comment
scroll to top