Close

En iyi 7 powerbank

En iyi 7 powerbank

En iyi 7 powerbank

En iyi 7 powerbank hangisi ? Bu eğitimde, hedefinize en iyi 7 powerbank markasını bulmak için en iyi 7 powerbank fiyatlandırmaları ve karşılaştırmaları ile araştırdık.. 

Pil gücünüz azalıyor mu? Uzun bir yolculukta olduğunuzda ve ücretiniz bittiğinde hiç bir durumla karşılaştınız mı? Bir powerbank sizi herhangi bir zamanda bu gibi durumlardan kurtarabilir. Bu nedenle, yeterli pil desteğine sahip ve size doğru şarjı sağlayan bir powerbanke sahip olmak önemlidir.

Powerbank, akıllı telefonlarınıza veya diğer elektronik cihazlarınıza sürekli şarj sağlayabilen küçük taşınabilir cihazlardır. Size etkileyici bir sonuç verecek çoklu cihaz şarj seçeneklerine sahipken, telefonunuza ve dizüstü bilgisayar cihazlarınıza hızlı şarj sağlayabilirler. En iyi 7 powerbank listemize göz atmayı unutmayın.. 

Dünyada En iyi 7 powerbank üreticisi birden fazla marka var. Mevcut yüzlerce modelden en iyisini seçmek zorlaşabilir. En iyi modeli bulmak için bu eğitimde belirtilen En iyi 7 powerbank listesine  göz atabilirsiniz.

Şarj Etme Hızı 

Şarj etme hızı, satın alabileceğiniz bir powerbankte en önemli şeylerden biri. Hızlı şarj çabuk biter diye bir tabir vardır ya hani… Siz telefonunuz için en iyi hızı tercih etmeye özen gösterin. 1A güç çıkışına sahip olan 2000 mAh değerinde bir taşınabilir şarj cihazı satın alırsanız; telefonunuzu yaklaşık 2 saatte doldurur. 2A güç çıkışına sahip ve yine 2000 mAh değerinde bir powerbank ise telefonunuzu 1 saatte doldurur. Bu bilgiden yola çıkarak model seçimi yapabilirsiniz. 

Güç Girişi ve Güç Çıkışı 

Powerbank modellerinin üzerinde yazan 1A, 2A, 2.4Agibi ifadeler güç girişi ve güç çıkışı değerleridir. Seçtiğiniz modelin en az 2A olmasına özen gösterin. Aksi halde powerbank modelini doldurmak için çok uzun süre beklemek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü güç girişi ve güç çıkışı olarak adlandırılan aslında akım değeridir. 

300 TL altı en iyi powerbank markaları 

300 TL altı en iyi powerbank markaları hangileri ? Teknolojinin gelişmesiyle birlikte değişen akıllı cep telefonları gün geçtikçe daha çok enerji harcamaya başladılar. Bu nedenle neredeyse tüm telefonlardaki bataryalar çok çabuk bir şekilde tükenerek kullanıcıyı sinir edebiliyor. Küresel sorun haline gelen şarj sıkıntısı, yaşantıda bazı olumsuz durumlara yol açsa da powerbankler günü kurtarmamıza yardımcı oluyor. İş hayatında veya gündelik yaşamda sık sık şarj sıkıntısı yaşıyorsanız listemizde yer alan 300 TL altı en iyi powerbank markalarından size en uygun olanını satın alabilirsiniz.

 

Xiaomi Mi Powerbank 20000 mAh

En popüler ürünümüz Xiaomi Mi Power Bank 20000 mAh. 20.000 mAh((miliamper-saat))’lik kapasite ile oldukça verimli. Aynı anda 2 çıkışı da destekler ve bu çıkışlardan 3.6A gibi yüksek bir çıkış verebilir. 358 gr ağırlığı da bir başka avantaj sağlıyor. 300 TL altı en iyi  powerbank markalarının başında geliyor..

En iyi 7 powerbank
En iyi 7 powerbank

Syrox PB115 30000 mAh Taşınabilir Batarya Şarj Cihazı (Battery Charger)

30.000 mAh yüksek kapasitesi ile bir dolumda fazla kullanacak kullanıcılar için ideal bir ürün. İki adet girişi ve iki adet çıkışı ile aynı anda iki cihazı hızlı şarj edebilir. Üzerinde bulun ortam ışıklandırmasıyla tasarımı ile öne çıkıyor. 678 gr ile rakiplerinden biraz ağır. 300 TL altı en iyi  powerbank markaları Aradında gözde .

En iyi 7 powerbank
En iyi 7 powerbank

Dexim 10.000 mAh Powerbank (Taşınabilir Şarj Aleti)

Listemizin en düşük fiyatıyla yer alan Dexim 10.000 mAh üzerinde 2 adet giriş-çıkış bulunuyor. Metal gövdesi ile oldukça dayanıklı görünen bu ürün 240 gr ağırlığıyla oldukça hafif bir yapısı bulunuyor. Diğerlerinden bu kadar ucuz olması ise kafalarda soru işareti bırakıyor.

En iyi 7 powerbank
En iyi 7 powerbank

Duracell Battery Charger 10050 mAh

Pil dünyasında adını duyurmuş ve hepimizin bildiği Duracell, bu sefer karşımıza powerbankleriyle çıkıyor. 10.050 mAh kapasitesi ile rakiplerinden geri kalmayan bu ürün 2.4A giriş ve çıkış akım değeri ile öne çıkıyor. Ayrıca 2 adet çıkışı da bulunuyor. Rakiplerinden tek farkı fiyatı diyebiliriz.

En iyi 7 powerbank
En iyi 7 powerbank

 

iMuto 20.000 mAh

iMuto, son derece uygun ve kaliteli cihazıyla en iyi powebank listemizde yer alıyor. Taşınabilir, yüksek kapasiteli bir şarj cihazı arıyorsanız; iMuto 20.000mAh taşınabilir şarj cihazı tam size göre olabilir. Ortalama akıllı telefonunuzu dört defadan fazla şarj edebilecek 20.000 mAh kapasite sunar.iMuto’yu bu listedekidiğer powerbanklarden biraz daha kullanışlı yapan şey, tam kalan şarjını görebilmenizden kaynaklanıyor. Böylece cihazlarınızı ne kadar daha fazla şarj edebileceğinizi bilirsiniz. 300 TL altı en iyi  powerbank markalarının vazgeçilmezi

En iyi 7 powerbank
En iyi 7 powerbank

Anker PowerCore 20.100mAh 

En iyi powerbank markası olarak karşımıza çıkan Anker’den bir modelle devam ediyoruz. 20.100 mAh büyük bir pil sunan powerbank; cihazınızı yeniden şarj edebilme özelliğine sahip.

Hızlı bir şekilde şarj olması ve cihazlarınızı hızlı bir şekilde çalıştırabilmesi nedeniyle kullanımı oldukça pratik. Biraz ısınsa da son derece kolay ve güvenilir bir powerbank olduğunu belirtelim

.

En iyi 7 powerbank
En iyi 7 powerbank

Mophie Powerstation Wireless XL 10.000mAh 

Powerbank tavsiyeleri listemize eklediğimiz bu model, muazzam 10.000 mAh kapasitesiyle hem kablolu hem de kablosuz şarj imkanı sunuyor. Her iki yöntemi de kullanarak iki cihazı aynı anda doldurabilirsiniz. Ayrıca doğru AirPods kılıfınız varsa AirPod’larınızı kablosuz olarak da şarj edebilirsiniz.Lightning ve USB-C bağlantı noktaları sayesinde iPad’leri de şarj edebileceksiniz. Tüm Apple donanımlarına sahipseniz ve sık sık bir prizden uzaktaysanız, bu cihaz tam da size göre

En iyi 7 powerbank
En iyi 7 powerbank

Powerbank alırken nelere dikkat edilmedir?

Powerbank almadan önce ilk olarak telefonunuzun kaç mAh pile sahip olduğunu öğrenmelisiniz. Ardından bu bataryayı rahatlıkla doldurabilecek bir powerbank modeli seçebilirsiniz. Daha sonra ise aradığınız bir kriter varsa ona göre filtreleme yapabilirsiniz.

  • Satın alacağınız powerbank kasası ısıya dayanıklı, alev almayan ve basınca karşı dayanıklı olmalıdır. Bütçenize göre yüksek kalite powerbankleri tercih edin.
  • Acil şarj ihtiyacınız olduğunda akıllı cihazınızın saatlerce şarj olmasını beklemek istemezsiniz. Bu sebeple powerbank alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur hızlı şarj desteğidir
  • Powerbank alırken bir adet port çıkışı olan cihaz yerine daha fazla çıkışı olan cihazlar tercih edilebilir. Birden fazla güç çıkışı olan powerbank aynı anda telefon ve diğer akıllı cihazları aynı anda şarj edebilir.
  • Cihaz üzerinde içerisinde yer alan enerjiyi size gösterebilecek LED uyarıları bulunan cihazları tercih edin.
  • Uzun bir yolculuk sırasında elektriğe ulaşmanız zor hale gelebilir. Bu nedenle powerbank şarj olurken aynı cihaz şarj edebilmesi gerekir.
scroll to top